1.Introducere

1.1. CopilasCochet.ro este un magazin on line de promovare si comercializare hainute si accesorii pentru copii.
1.2. Accesarea acestui site de comert electronic, denumit in continuare CopilasCochet.ro, pentru informare, vizitare sau  cumparaturi, presupune acceptarea termenilor si conditiilor stipulate in continuare. Proprietarul magazinului copilascochet.ro are dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare.

2. Informatii despre site

2.1. Site-ul web copilascochet.ro este proprietatea firmei VASCO TRADE SOLUTIONS SRL, cu sediul in comuna Miroslava, judetul Iasi, cod postal 707312, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J22/2474/2017, C.I.F. RO 38002785, numit pe parcursul acestor termeni si conditii copilascochet.ro

Adrese de contact: Com Miroslava, Jud iasi, 707312
Tel: +4 0766.321.979, +4 0745.319.647
email: office@copilascochet.rocopilascochet@yahoo.ro

3. Proprietatea Intelectuala

3.1 Continutul si design-ul copilascochet.ro, inclusiv look&feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea copilascochet.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Textele postate de catre utilizatori la “Scrie un comentariu”  devin proprietatea copilascochet.ro din momentul postarii. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul copilascochet.ro, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat  acea informatie. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului linga textul sau imaginea espectiva.

3.2. Puteti folosi continutul copilascochet.ro doar pentru folosinta dvs. personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea copilascochet.ro:
a. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al copilascochet.ro asupra continutului;
b. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
c. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

3.3. Este interzisa orice utilizare a continutului copilascochet.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email office@copilascochet.ro

3.4. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul copilascochet.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la office@copilascochet.ro cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor copilascochet.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic.

3.5. Utilizatorii copilascochet.ro inteleg faptul ca sunt responsabili de orice continut publicat de catre ei pe site-ul oferit  de copilascochet.ro, si ca sunt singurii care pot fi trasi la raspundere de autoritatile competente pentru incalcarea oricarui act normativ, indiferent ca vorbim de comentariile publicate, operele incarcate pe site-ul copilascochet.ro sau orice alt tip continut.

 4. Suspendarea accesului

copilascochet.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

 5. Schimbari ale site-ului

copilascochet.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau.

  6. Inregistrare, parole si responsabilitati

6.1. Accesul dvs. la serviciul de Newsletter sau unele facilitati din cadrul siteului necesita inregistrarea dvs. cu un nume de utilizator si o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. copilascochet.ro nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon.

6.2. copilascochet.ro respecta viata dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui site. Aceaste informatii au rolul de a va informa cu privire la ce tip de informatie identificabila personal este colectata de la dvs., cum si unde am putea folosi aceasta informatie, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata de la dvs., cine are acces la informatia colectata de la dvs. si cum pot fi corectate in timp inadvertentele din informatia preluata.
6.3. copilascochet.ro respecta legislatia romana in vigoare, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

6.4. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata , e-mail office@copilascochet.ro

6.5. copilascochet.ro nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.

6.6. In acelasi timp insa, copilascochet.ro poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor copilascochet.ro.

6.7. In concluzie, atunci cand accesati site-ul copilascochet.ro si sunteti rugat sa ne dezvaluiti informatii despre dvs., veti dezvalui aceste informatii doar site-ului copilascochet.ro, cu exceptia cazului cand serviciul sau informatia respectiva este oferita in parteneriat cu un alt site sau serviciu.

6.8. copilascochet.ro se pronunta impotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului. (spam). copilascochet.ro va da posibilitatea abonarii la newsletter-ul nostru cu noutati din site si informatii despre promotiile copilascochet.ro, prin simpla introducere a emailului dvs. Acesta va trebui insa confirmat prin apasarea pe un link trimis la adresa respectiva. De asemenea, veti avea posibilitatea sa va desubscrieti in orice moment de la acest newsletter, atit printr-un link din fiecare email trimis, cit si pe pagina contului dvs de pe copilascochet.ro. Pentru orice probleme tehnice legate de mesaje comerciale trimise de copilascochet.ro va rugam sa trimiteti un email la office@copilascochet.ro si vom rezolva problema cat de curind posibil.

7. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Anumite parti ale continutului publicat pe copilascochet.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care copilascochet.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului copilascochet.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. copilascochet.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, copilascochet.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

8. Aprobarea comentariilor

8.1. copilascochet.ro isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care sunt in afara subiectului articolului principal sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

8.2. Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicarii sau informatii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de copilascochet.ro este supusa prezentelor Termeni si Conditii si informatiile pot sa nu apara pe platforma copilascochet.ro, daca acestea nu sunt aprobate de catre unul dintre angajatii copilascochet.ro.

8.3. De asemenea utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica, transmite sau face referire catre utilizatorii sau membrii copilascochet.ro nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informatii confidentiale, mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea copilascochet.ro, mesaje de tip de “joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca si orice mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.

9. Modificarea prezentelor Termeni si Conditii

9.1. copilascochet.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificind versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, copilascochet.ro va va putea notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul dvs. de utilizator al copilascochet.ro si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site, in contul dvs de utilizator si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii linkului privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

10. Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul copilascochet.ro

Prin Termeni si conditii se inteleg si se accepta si celelalte conditii descrise in sectiunile Livrari si costuri, Returnarea produselor, Situatii speciale, sectiuni aflate pe prima pagina a site-ului www.copilascochet.ro